Secció Riu

En aquest apartat només trobareu informació general sobre les tasques que realitza la secció de riu, per trobar les actualitzacions sobre activitats recents heu de clicar a l’etiqueta “riu” a la part dreta de la pàgina principal.

La secció de riu de l’AEPallars és l’encarregada de promocionar el piragüisme per a tots aquells interessats i amants de l’esport. L’AEPallars compta amb un equip de competició-tecnificació en el que hi participen nens de la comarca, i entrenen tot l’any per millorar la pràctica del piragüisme i participar en la lliga nacional d’aigües braves. La secció de riu també és l’encarregada de dur a terme els cursets de promoció a l’escola. Aquesta és una activitat dirigida als escolars de la comarca, tots aquells nens que ho desitgen tenen l’oportunitat de practicar el piragüisme dins de l’horari escolar i amb cursets organitzats. Aquesta és una manera de promocionar el piragüisme entre tots aquells que viuen tant pròxims al medi, una forma de que tothom tingui accés a la pràctica d’aquest esport, i a partir d’aquí als nens que els agrada i volen continuar passen a formar part de l’equip de tecnificació.

A l’estiu la secció de riu organitza i realitza cursets per a nens i adults que es duen a terme al riu Noguera Pallaresa amb tècnics especialitzats.

Durant els mesos de Juliol-Agost també s’organitza la lliga de caiac-polo que es realitza al canal de l’escola de piragüisme de Sort, i en la que hi acostumen a participar molts amants del piragüisme que resideixen al Pallars Sobirà durant els mesos d’estiu.

La secció de riu també realitza una feina important en la lliga nacional i autonòmica d’aigües braves, tant en l’organització d’events i competicions esportives de eslàlom, estil lliure i descens, com en la participació en les diferents proves organitzades per altres clubs.

Durant el mes de Juliol s’organitza el tradicional Ral.li Internacional de la Noguera Pallaresa, event esportiu que organitza l’AEPallars des de fa 45 anys i que consta de diferents actes i proves relacionades amb el piragüisme de totes les modalitats.  El Ral.li compta amb participants tant nacionals com internacionals.

L’AEPallars també gestiona i s’ocupa del manteniment del camp d’eslàlom l’Aigüerola de Sort.

 

2 responses to “Secció Riu

  1. es el millor k hi ha podeu ficar mes fotos pero esta molt be

  2. Marta Mussach

    Des de fa un parell d’anys el meu fill ve durant el mes de juliol a l’escola de caiac, voldria saber com ho he de fer per posar-me en caontacte amb vosaltres. Ës que he perdut el vostre número de telèfon.
    Gràcies.
    El meu fill es diu NIL CASANOVAS MUSSACH

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s