Cursos ” ESTIU 2010 ” Per nens i adults!!

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS

CURSOS DE KAYAK PER NENS I ADULTS

ESTIU 2010

Un any més i coincidint amb l ́època d ́estiu l ́Associació Esportiva Pallars us ofereix cursos de kayak.

Aquest cursos, impartits per monitors/es i entrenadors/es titulats, dónen la possibilitat d’aprendre i gaudir d’aquest esport tant pròxim a la nostra comarca.

Els cursos estan destinats a nens/es majors de 6 anys i a adults, sempre i quan tinguin un bon nivell de natació i moltes ganes per aprendre i conèixer aquest esport.

CURSOS INICIACIÓ PER NENS DE 6 A 8 ANYS

Bateig de piragüisme pels més petits a l’escola de piragüisme de Sort, jocs refrescants pels dies més calorosos de l’estiu, dies de diversió!

INICIACIÓ I PERFECCIONAMENT

MAJORS DE 8 ANYS I ADULTS

A través dels cursos d’iniciació al Kayak podeu tenir accés a aquest esport tant arrelat a la nostra terra, aprenent a gaudir del treball en equip i el desenvolupament individual que proporciona aquest esport.

La iniciació al kayak comença amb la confiança en el medi a través de jocs a les aigües tranquil·les durant els primers dies i en un marc de màxima seguretat, constantment tutelat.tratem de transmetre la base técnica d’aquest esport per a després apendre a llegir el medi con les aigues braves. Per aquest motius es fan sesions al camp de regates i descensos pel riu, depenetn del nievell i de l’objetiu un tram u altre, i es gaudeix del mateix pels trams més tranquils i segurs de la Noguera Pallaresa.

L’AEPallars dóna la opció a tothom que ho desitgi de millorar el nivell adquirit en la iniciació amb cursos de perfeccionament, on amb horaris semblants es tracta de consolidar el nivell en aigües braves, s’aprenen tècniques d’autorrescat, esquimotatge, lectura de riu, navegació…

ALTRES ACTIVITATS

Lliga de kayak Polo per les tardes per grans i petits. Iniciació freestyle, creek, slalom… Centre de tecnificació durant tot l ́any. Participació en competicions estatals de piragüisme.

DATES I PREUS

Per a nens de 6 a 8 anys 100€. Iniciació de 10 a 12:30h Del 12 al 15 juliol (4 dies)

Per a nens (a partir de 8 anys) Iniciació i perfeccionament. De 10 a 12:30h. -7 dies 130€. -14 dies 200€

-del 1, 2 i del 5 al 9 Juliol. Iniciació. -del 12 al 16 i 19,20 Juliol. Perfeccionament. -del 2 al 6 i 9,10 Agost. Iniciació

-del 11 al 13 i 16 al 19 Agost. Perfeccionament -del 23 al 27 i 30,31 Agost. Iniciació

– Els cursos seran adaptats al nivell del grup format.

Per adults 120€ Iniciació, perfeccionamet i esquimotatge. -Del 02 al 06 d’agost (5dies) -Del 09 al 13 d’agost (5 dies) Horaris segons nivell -A consultar dies a convenir.

El preu inclou tot el material i assegurances necessaries per la pràctica d ́aquest esport.

L ́AEpallars es reserva el dret d ́anulació i canvi d ́horaris dels cursets que no tinguin un minim d ́alumnes o que per motius del nivell de l ́aigüa s’aconselli variar les hores d ́accés al riu.

Grup mínim de 3 persones.

Els menors d ́edat hauran de presentar l ́autorització, per a la pràctica d ́aquest esport i el transport en carretera.

Per accedir a aquests cursos s’ha de ser soci de l’AEPallars.

Preu Soci Nominal 27€  
Familiar 40€

Per a més informació truqueu al 608101033 (dilluns i dimecres de 17:00 a 19:00h) O passeu per la oficina del poliesportiu de Sort dilluns i dimecres de 17:00 a 19:00h. http://www.aepallars.wordpress.com o http://www.aepallars.com o info@aepallars.comOne response to “Cursos ” ESTIU 2010 ” Per nens i adults!!

  1. Maribel Castillo

    Hola,
    M’agradaria tenir més informació sobre classes de KAYAK. Al meu fill d’onze anys li encanta. Encara que vivim a Manresa, podríem fer escapades de cap de setmana. Suposo que entrant a l’hivern no és la millor època, però m’agradaria planificar amb temps la temporada de primavera.
    Moltes gràcies,

    Maribel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s