3a copa Espanya Estil LLiure celebrada a Sort!

1 i 2 de maig es va celebrar la 3a copa Espanya d´estil lliure es tenia que fer a Campo (Huesca) al riu Esera pero pel fort caudal que esta baixan aquets dies als rius la ola de l´any pasat no funcionava aixi que van decidir fer-la a Sort al nou parc de rulos i ola que hi ha al Noguera pallaresa sota el pont de la Seu.

El temps va acompanyar tot el cap de setmana i l´aigüa va ser la perfecta perque funciones mol be, bona participacio per part del nostre club tan de grans com de petits cal destacar a la lliga dels grans en  segona posició d´Oriol colome en cat senior k1m, 1a posició de Jus Ergüin  i  2a Carla Sole  en cat senior k1d,  2a posició Iker Carreto en cat cadet k1m, 3a per Aleix salvat k1m junior y Alba Grau 1a en k1d junior.

A la Lliga de joves promeses bona actiuacio per part de tot el nostres i amb la majoria de participans per part de l´Aepallars, cal destacar 1a posicio per Ian Salvat i 3a per Jan Larrue. Aquets joves van en primera posició a la Lliga de la seva categoria!!!


Nando Cortes a la prova d´esquimotatges.

Ian Salvat a la prova de xandels.

Jan Larrue en una de les 2 entrades que poden fer a la ola per guanyar mes punts!!

Ikert Carreto diumenge entrenant de bon mati.A. Aixas.O.Colome.

Cal donar gracies a tots aquells que ajuden al club i a l´Aepallars, Esperem que a la llarga hi hagin mes nens i gent al club tan competin com treballan o simplement entrenat per apendre!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s