BASES CONCURS LOGOTIP ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS AEP

FINALITAT: Es convoca un concurs per trobar la imatge gràfica representativa (logotip i imagotip) de l’Associació Esportiva Pallars (AEP), així com per donar-la a conèixer i difondre-la tant en el territori estatal com internacional.

PARTICIPANTS: Podran participar totes aquelles persones interessades que reuneixin els requisits establerts en les presents bases.

INSCRIPCIONS: Els treballs es podran presentar enviant un correu a la direcció info@aepallars.com amb l’assumpte “Concurs AEP”, incloent la informació següent:

  • La imatge gràfica s’haurà d’acompanyar amb la següent informació: nom de l’autor, DNI o NIE, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.

  • En el mateix correu electrònic també s’adjuntarà una breu presentació en format pdf de la imatge gràfica.

Es podrà presentar un màxim de 3 propostes.

TEMÀTICA: Ha d’inspirar-se en els esports següents: Piragüisme, alpinisme (totes les seves modalitats de l’esport a la muntanya) i esquí; en els següents elements: aigua, neu, glaç roca i muntanya; i en la missió de l’AEP que és “ la de fomentar i promocionar la pràctica de l’esport en general i del piragüisme, alpinisme-muntanya i esquí, en particular”.

El disseny ha de ser senzill i de fàcil aplicació en diferents dimensions, aplicacions i colors (pot ser en dues tintes però ha de ser possible la reproducció en blanc i negre).

DATA DE PRESENTACIÓ: La recepció dels dissenys finalitza l’1 de març de 2010 a les 23:00h. Tots les candidatures rebudes després d’aquesta data quedaran fora de concurs.

CARACTERÍSTIQUES:

  • La imatge gràfica, representació gràfica del nom i símbol, ha de contenir el següent nom: “Associació Esportiva Pallars” ó “AEP”.

  • Format: JPG i la seva corresponent versió en blanc i negre, també entregada en jpg.

  • Resolució: 200 dpi (mesura mínima: 40 mm d’amplada / mesura màxima: 210 mm d’amplada)

  • Tintes: La imatge gràfica haurà de ser ideada i presentada en qualsevol color, però amb un màxim de 2 tintes, excloent-hi els daurats i els platejats, així com els fluorescents, relleus o volums enganxats. Aquesta es lliurarà digitalment en jpg i b/n però l’original haurà de tenir exclusivament dues tintes.

  • El disseny gràfic guanyador s’haurà de cedir, tan en color com en blanc i negre en:

A) Format vectorial

B) JPG (600 dpi. mesura mínima: 40 mm d’amplada / mesura màxima: 210 mm d’amplada)

C) JPG (72 dpi. mesura mínima: 40 mm d’amplada / mesura màxima: 210 mm d’amplada)

D) Logotip i símbol aïllats en color i blanc i negre.

  • El disseny haurà de ser original i inèdit en la seva totalitat, per tant no haurà d’haver estat publicat, ni haver participat en altres concursos.

JURAT: El jurat estarà format per:

  • La Junta Directiva de l’Associació Esportiva Pallars
  • Un màxim de 3 socis de l’associació

La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú.

El jurat es reunirà el dia 2 de març a les 20:30 hores. El veredicte es donarà a conèixer en la pàgina web de l’AEP.

PREMI: El disseny guanyador, té una dotació econòmica de 300 euros (de la qual caldrà deduir les retencions establertes a la Llei i Reglament de la renda de les persones físiques que regeixin per l’any 2009) que correspondrà a un contracte de serveis en el que s’indicaran els condicionants establerts a aquestes bases i les corresponents al lliurament de la quantitat.

El guanyador es compromet a fer les modificacions necessàries per reproduir-la en els suports, les tècniques i les mides que sigui necessari del conjunt de la imatge gràfica i a petició de la Junta Directiva de l’AEP.

PROPIETAT: Els participants reconeixen i assumeixen que tots els drets d’explotació dels drets de propietat intel·lectual que poguessin dimanar de la creació de la imatge gràfica i logotip pertanyen en exclusiva a l’AEP. Els esmentats drets d’explotació es refereixen a la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

Els participants reconeixen i assumeixen que no tenen cap dret de remuneració o compensació extraordinària per aquesta cessió, més enllà de l’establert com a premi per al treball del participant guanyador.

Els participants reconeixen i assumeixen que la imatge gràfica i logotip guanyador serà en exclusivitat propietat de l’AEP a tots els efectes, cedint a l’AEP el dret de la propietat industrial i el copyright.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs implica la plena conformitat i acceptació d’aquestes bases i de les decisions del jurat en aquelles situacions o problemes no previstos.

L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s